Känner mig som Raskolnikov

Nice. Nu vaknade jag halv ett igen. Tror jag drömde att jag var med i en stor kör iförd lucialinne precis innan mamma väckte mig. Klockan var ju som sagt faktiskt halv ett. Helt orealistiskt hur som helst, efter alla former av brassinstrument - och skaldjur - är körer det absolut värsta jag vet.

Är kissnödig, hungrig och trött. Men jag måste väl upp för eller senare. La mig med blött hår igår också, så min "frisyr" är superplatt på sidorna och 80-talsburr mitt på. Så att ducscha är nog ytterligare en sak jag måste göra innan jag kan ta tag i min dag. Visserligen ska jag bara vara hemma och plugga idag, men jag tycker ändå om att se fräsch ut, narsisist som jag är.

Tentan imorn börjar vid nio, såg jag nu. Bajs. Hade jag varit smart hade jag gått upp tidigt idag, kunnat somna tidigt ikväll, och vakna relativt pigg i tid imorn. Aja, nu blir det 3 red bull som vanligt. Fattar inte varför de promt måste lägga alla tentor på morgonen jämt; jag blir ju så risig i magen av red bull.

Tjat

Hej Elin! Nu är du så skyldig mig en väckning med pannkakor till!

Bussfärdsrelationer

Gött lång dag idag. Gått i skolan från 9 till 4. Jag tror inte jag gått så länge sen jag gick gymnasiet, så det kändes lite ovanligt. Plus att jag är förkyld, så bragd till mig.

Men i övrigt har det varit en bra dag tycker jag, förutom när jag skulle hem. Brukar vara så skönt att sätta sig på bussen och åka hem; från universitetet hem brukar det nämligen ofta komma sånna där stora långfärdsbussar med bekväma säten. Så när bussen väl öppnade dörrarna (universitetet är första hållplatsen för färden) gick jag jag in, satte mig, och myste så att säga ner mig. Men precis när bussen skulle börja rulla så stannade den, öppnade dörrarna och in kom en man som sprungit för att hinna. Sedan han artigt tackat  busschaufören för att han stannat, blickade han letande ut över den näst intill tomma bussen och började gå. Dömma av min förmåning när han i havet av lediga platser lunkade sig fram till mig- och satte sig bredvid mig! Vi gör liksom inte så i Sverige, här fyller man succesivt på alla lediga platser först. Men inte nog med det, han var mystjock också, så jag blev sådär lagom intryckt mot fönstret. Det hade jag kunnat leva med i och för sig. För mycket blev det när jag strax härefter upptäckte att han förde med sig en arom av något av en blandning av riktigt intorkad sur svett och curry. Det stack i ögonen och jag fick andas genom munnen hela resan för inte kräkas. Svettig tjockis. Inte min favorit.


RSS 2.0