"Detta fält måste fyllas i"

Vad oseriöst (på ett bra sätt), två inlägg på samma dag. Ville bara dela med mig att jag tillsist fått tummen ur, och beställt de där rören till kyrkans gamla stärkare, vilket jag pratat om i typ ett halvår. Nu ska det väl bli liv i gamla bettan igen.

Usch, har känt mig krasslig hela dagen. Typ strecktittat på 5 avsnitt family guy, för att jag bara inte orkat ta tag i min dag. Blev inte mindra trött av det heller, slutade bara med att jag somnade i runt fem timmar på eftermiddagen. Efter att ha avslutat kvällen med att se på förra idolavsnittet på internet, klockan åtta tittade jag nämligen på Simon & Thomas, så kände jag till sist att det var dags att börja plugga - inte mist då ryggen började verka av allt sängliggande.

Snatta på ica

Har känt mig oinspirerad att skriva ett tag. Men efter att ha läst 3-4 bloggar på raken, som alla handlar om exakt samma sak, kände jag mig manad att ta upp min igen.

Tror att jag behöver mer action i livet; det är inte sunt när man blir lite småbesviken över att inte ha hål i tänderna. Kan å andra sidan bero på att jag har nån sjuk fascination för just tandläkare. I utsträckningen är det väl kanske närmast marknadsekonomin jag beundrar; jag ger någon ett par hundra kronor, utgörande någon procent av min totala inkomst under månaden, och denna någon utbildar sig sedemera massor av år för att göra något så äckligt som att detaljgranska hela min mun. Det är som att gå till frisören, fast vackrare.


Livet leker

Livets känns himla bra. Har en liten lucka i skolan, alla grejer som ska göras kommer på måndag. Eller finns självklart en hel del att göra, i alla fall vad gäller juridiken, men det är inget som är panik. Så idag har jag tagit en lång sovmorgon, och sen satt igång och dona i rummet. Har köpt en ny dator (som jag fullkomligen älskar, man kan verkligen sitta 8 timmar på den utan att behöva sätta i strömsladden). Så nu när jag kunde köra Spotify och grejer (tack Josef) så kände jag att jag inte var helt nöjd med placeringen av de externa högtalarna. Jag löste det hela genom att spänna upp dem i min sänggavel med hjälp av ståltråd. Låter fantastiskt bra när man ligger i sängen nu, vilket är perfekt eftersom jag spenderar en övervägande del av dagen där... här (skriver från sängen).

I övrigt kontaktade jag DHL idag och frågade när min gitarr kan tänkas komma. På onsdag eller torsdag. Åh. Så spännande. Jag har verkligen drömt om den här gitarren sen jag var 13. Tänkt att man verkligen alltid, förr eller senare, får det man drömmer om. Känns som ett bra tema på en predikan.

Japp, exakt mitt exemplar till och med



Spa

Det är så skönt att jag verkligen inte bryr mig hur många som läser min blogg, då kan jag skriva i rekreationssyfte istället, utan att bli stressad. Hm, men rent konkret, vad ska man skriva. Jag har köpt en golfhandske, fick sjukt bra deal på den. Så nu fattas bara resten av setet, så är jag klar för att köra. Har varit något av en dröm sen jag var liten, vet inte varför jag inte gjort något av det. Är ju inte ens dyrt. Hade tänkt att golfproffs kunde vara min back up-plan ifall juridiken skiter sig. Får börja öva.

Filosofi

Ligger här med datorn på magen. Jobbar med skolgrejer, kan inte göra det hemma längre. Datorn pajade ju förut, och nu gjorde familjens andra dator det med. Inte lite heller, utan det kommer skumma ljud från hårddisken. Så jag får göra sånt hemma hos Elin istället. Stackarn, har brutit lillfingret. Så jag får ta hand om henne lite med.

I övrigt är det bara filosofi, filosofi i alla ämnen! Läsa dagarna ända om massa knäppskallar, vill verkligen skjuta mig själv ibland.

RSS 2.0