Rea på skor

Idag har jag känt mig närmast förnärmad. Klev in i badmintonbutiken vid gymmet, för att kolla in rean på badmintonskor. För det första gällde inte rean längre, fast skylten satt uppe precis utanför buriken. Lite märkligt. Men sen försökte buitiksinnehavaren trösta mig genom att tala om att det ända bara var de dyra skorna det var rea på, och att de minsan skulle vara dyra även med rean. Min fundering är: Ser jag fattig ut?

Crossnet

Tycker lite synd om Crossnet faktiskt. 46 inloggade en onsdagskväll. Det är så att man själv känner att man inte riktigt vill vara där, att det blivit för avslaget för till och med mig. Tankarna går till finlandsfärgans dansgolv - när man tänt lamporna, stängt av musiken, någon går och sopar upp gelanger från golvet och ett sista par står och dansar tryckare ensamma. Man loggar ut, och då är jag ändå Mighty Mike - Crossnetlegenden.

Elins blogg

Måste göra reklam för Elins nya blogg, har i övrigt lagt den under länkar, en funktion jag upptäcke för inte 2 minuter sen ens. Hon är bra duktig på design hon, tycker den blev jättefin. Tror jag tar och säljer den här reklamplatsen mot att hon style:ar om min blogg lite med.

Tillbaka för att stanna hoppas jag

Så, nu hoppas jag verkligen att datorn är fixad en gång för alla. Måste nog köpa en ny snart ändå; batteritid på 15 minuter och ständigt strul. Är nog hårddisken som håller på att falla sönder.

Idag har jag varit på jobbintervju i övrigt, för typ ett advokatassistent-jobb. Skulle vara galet sweet att få. Lite pinsamt däremot när jag skulle gå. Stod och vänta på hissen och av någon anledning visslar jag till hiss-signalen och gör fula grimager samtidigt, utan att tänka på det. Dörrarna öppnas plötsligt och jag står och gör grimager och ljud 20 cm från en stackars tjejs ansikte. Hon kollade på mig som om jag var dum i huvudet.

En fundering, hur kommer det sig att tjatiga människor kommer undan genom att före varje repetering använda frasen "som sagt"?

Eniro karta

Så, då har man sprungit ute första gången för året. Kändes skönt att få prova de nya skorna jag investerade i. Fast såhär i efterhand har jag ont lite varstans - knän, leder och lungor. Tror det blev lite för långt. Men det är lätt hänt när man springer runt en sjö och satsar på att komma runt hela, för att sedan med hjälp av eniro märka att det inte alls var en sjö, utan en vik. Så jag är glad att jag tog mitt förnuft till fånga och stoltheten till trots bestämmde mig för att vända tillbaka.

Toalett 3

Ja då var det dags igen. Har varit lite dåligt med bloggandet på sistone, det måste jag erkänna. Men det har så att säga varit mycket. Men nu är jag här. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om...

Jo! Nu kom jag på en grej jag tänkt på, som även anknyter lite till tidigare toalettinlägg. Vi ska prata om pissoaretik. Vet inte om det bara är jag, men för mig har det hänt (flera gånger faktiskt) att man kommer in på en toa, är helt ensam och tar då pissoaren som går lite fortare. Mitt i allt öppnas dörren och en annan okänd man kommer in. Om pissoaren är tre meter bred och jag står i ena hörnet så är det då absolut förbjudet att ställa sig precis bredvid. Egentligen finns det en oskriven regel att högst en man vid pissoaren åt gången om det inte finns skiljevägg, i alla fall om det finns andra alternativ. Men om man absolut måste välja pissoaren trots att det redan står nån där ska man se till att hamna så långt ut som möjligt på den sidan där ingen står. Pissoarer är inte som tetris, pissoarer är som svensk kollektivtrafik - man står inte bredvid varandra om det inte p.g.a. av platsbrist är absolut nödvändigt.

Om det nu ändå är trångt inne vid pissoaren är teknik a och o. Under inga omständigheter får man träffa rännan i vinkelrätt 90 grader, vilket annars medför att du själv för visso håller dig torr men ditt urin slungas ut som en projektil mot din pissoargrannar. 45 grader är det man bör lägga på minnet för att pissoarbesök ska bli hyffsat trevligt trots trängsel.

I övrigt känns det bra att vara tillbaka, jag ska försöka hålla inläggen lite mer regelbundna.

RSS 2.0