Ändtarmsbesvär?

Reklamen gör på något sätt mitt föregående inlägg en otjänst.





Matbilder

Som alla kanske vet har jag haft lite datastrul på sistone. Inget allvarligt, datorn är bara stendöd nu. Som tur är finns det en stenåldersdator i städskrubben - trångt men omysigt. Hur som helst tänkte jag passa på att blogga lite om glass. Eller det var ju ett par dagar sen, men jag lovade Elin att jag skulle lägga upp bilderna. Tycker det är en ovana egentligen, att ta bilder på sin mat, väldigt olikt mig, men har man lovat så har man. Här kommer bilden i alla fall.






Om du mot all förmodan gillade läsningen och vill läsa nått liknande inom en snar framtid så återstår för mig inget mer än att med varm hand hänvisa till elinfreiman.blogg.se




Elin <3

Elin - bara för att jag kan.


Barn i bilen!

Är det någon mer än jag som sett bilar med en skylt i bakrutan, varpå det står något i stil med "Barn i bilen"? Jag kan verkligen inte förstå vitsen med sådana skyltar. Det är ju inte direkt som att jag skulle krocka med bilen framför om det inte var för skylten. Men, har någon sagt, det är för att man ska köra extra försiktigt i närheten av bilen; hålla avstånd och likanande. Grejen är ju den att man inte ser vad det står på skylten från långt håll, så man måste ligga nära. Meningen är kanske då att man ska bromsa in och lägga sig på behändigt avstånd. Eller jag vet inte.

Ramar

Japp, det är typ ram-minnet som pajat på datorn. Är det värt att lägga 500 spänn för ett nytt på en 3-4 år gammal dator? Tror nästan inte det. Skulle vilja köpa en sån där liten sexig Eee Pc. Blir till att jobba antar jag. Men som det är nu går det inte att ha det. Man kan köra i bästa fall fem minuter, sen får man upp en blå ruta med en fullkomligt obegriplig text. Att jag ens vågar skriva med risken att allt försvinner när som helst tyder ju bara på min endlösa passion för bloggning.

Blankt

Det är så surt. På dagarna går jag runt omkring och tänker på massor med saker jag borde skriva om - men så kommer kvällen och allt är borta... Nä kommer verkligen inte på något alls. Aja, är väl bara att lägga sig. Måste vända tillbaka dygnet.

Takrännor från djävulen

Vad är grejen med takrännor på bilar? Sen det börjat slå mig hur fult det är med takrännor har jag även lagt märke till att i princip alla kombi-bilar har sådana och att i princip ingen använder dem. På sin höjd ser man en och  annan takbox  i fjällen, och förståss den där stora familjen, i den lilla lilla bilen, som spänt fast sängen på taket efter mellandagsrean på Jysk ute i Skärholmen. Även om jag aldrig köpt någon ny bil själv så kan jag i alla fall tänka mig att takrännorna dessutom är ett tillval som kostar extra. Så varför väljer någon det? Måste vara samma mentalitet som när folk sparar typ trasiga trädgårdsmöbler; kan vara bra att ha. Så snälla köp inga takrännor, spara pengarna och betala för hemfrakt/hyr släp den dag du köper något som inte går in i bilen.

Sommarjobb

För oss studenter är det ju lite söka sommarjobb-tider, så man hänger en del på ams.se. Tycker att det blir lite komiskt när folk lägger ut annonser med krav på helt orimliga kvalifikationer. Såg en gång nått åt: Huddinge sjukhus söker läkare med specialisering mot internmedicin. Om man nu är specialistläkare borde man väl ändå ha ett fast jobb och inte vara i behov av sommarjobb?

I övrigt är det för mycket cyklister i Stockholm. Länsstyrelsen borde liksom med vargarna bestämma en årlig kvot man kunde skjuta av för att hålla beståndet på en lämplig nivå.

RSS 2.0