Avatar

Drog iväg till Heron med min kära Elin och såg Avatar. Den var sju-hukt bra! Antar att den skulle varit ännu coolare i 3D, men mina ögon pallar inte det. Blir liksom brytningsfel med 3D-effekt, blir helgalet. Man kanske skulle fixa linser, att liksom avända enbart vid 3D-tillfällen. Fick sympatiäta med Elin också, som kom direkt från jobbet, hon kommer göra mig tjock. Nu slutar min dag som så ofta annars hemma hos Freimans. Men det var väldigt halt ute, så jag antar att jag blir tvungen att stanna här över natten... Åh, nu är teet klart. Och lussebullar. Dessa Freimans. Åh vad tjock jag kommer bli!

Seg

Slapp dag idag. Gick upp vid två, satt på sängkanten och övade in lite låtar, hämtade mat och la mig igen. Nu tar jag i alla fall tag i min dag, ska spela lite dataspel som jag väntat med typ hela hösten. Mitt liv har blivit på tok för uppstyrt känner jag. Och ikväll blir det nog bio med Elin. Vilket meningslöst inlägg.

Starbucks

Idag ska jag uppfylla gårdagens löfte och som sagt spy galla över Starbucks. Oj, wow, de ska öppna ute i Arlanda! Stockholmare kommer ta flygbussen ut och sedan stå ute och köa i timmar för att vara med om den extravaganta öppningen. För att kaffet är så gott? Hela Stockholm är fullt av luxiösa caféer, med handplockade bönor från Etiopien. Hade folk verkligen brytt sig om kaffet i sig hade Stockholm kunnat uppfylla det behovet mer än väl. Vad är då hypen? Att de har kommit på 100 olika sätt att blanda mjölk i kaffet? Åter igen, wow. Vi tar pendeln ut nu med detsamma! Nä, om jag ska säga vad jag tror, uppfyller Starbucks ungefär samma funktion som en espressomaskin för 45000 kronor i en vanlig hipp tvåbarnsfamilj i Stockholms innerstad - vi är lite bättre än ni är. Vi har varit i USA, och där gick vi minsann på Starbucks. Jasså, du har aldrig varit i USA? Åh, de har Starbucks där, som är bättre än någonting vi i lilla Sverige någonsin kan åstakomma. Synd att du aldrig varit där som sagt, stackars dig. Har man varit i USA mer än några veckor kan man med fördel även börja bryta lite på engelska, och tappa svenska ord. "Svariget ar so... small... small? Heter det small? Just det litet. Svariget ar ju so litet, Starbucks finns inte har, hahaha".

Starbucks - snuskigt amerikanskt pisskaffe!

http://www.butik-hemlangtan.m.se/varor/lofbergLilaBryggKaffey%203-pack.jpg


Jag dricker hellre en riktigt sur kopp Löfbergs Lila hos gårdens lokala pensionärsförening, än åker ut till Arlanda för en decaf-extra sugar-maximultichimo med extra getost.

Jul

Go julafon blev det faktiskt. Är nått så sjuhukt mätt. Plus att jag fått allting man kan önska sig i presentväg. Jaa, livet är på topp just nu. Och imorn ska jag träffa Elin och fira med henne. Har laddat här med en galet bra och genomtänkt present, är jätteivrig, vill att hon ska öppna den nu!

Kände för att spy galla över star bucks och alla människor som är fanatiska för star bucks, men det är ju jul, så jag antar att jag kan spara det till mellandagarna.

Gay golf cart

Efter att jag slaktat sista tentan för året idag kände jag att jag var värd en liten filmkväll, inte minst eftersom de på något sätt lyckats få in någon form av genusperspektiv i nästan verenda kapitel av böckerna. Man vill spy på dem. Mitt genusperspektiv på organisationsteori: det sitter inga kvinnor i företagsledningar, problemet löst. Hur som helt tog jag och tanka hem Twilight, för att liksom se what the fuzz is all about. Filmen var väl sådär, det gick att titta på för att slå ihjäl en ledig kväll. Det som facsinerade mig mest var valet av bil. Oooh, jag är en häftig och farlig vampyr, vilken bil ska jag köpa? Jo, en Volvo C30. Men det är kul för Volvo som nu lyckats positionera C30:n inte bara som homosexuella mäns shoppingbil, utan även som vampyrers förstahandsval. Tummen upp.

Familjerätt

Är ju kul att blogga. Hade nästan glömt hur skönt det är att få skriva ner dagens tankar och funderingar.

Så Tiger Woods ska skilja sig. Dryga 2 miljarder ska ex-frun ha. Det hela är ju nästan så man blir sugen på att jobba med familjerätt, om det inte varit för mina styrelseambitioner. Eller kanske inte i Sverige, någon dumskalle har bestämt att man ska jobba efter fasta arvoden här. I USA däremot tar de procent, typ 5 % på vinsten. På 2 miljarder blir det 100 miljoner, då klarar man sig ett tag. Dessutom är det på tok för kallt i Sverige, och jag tänker verkligen på det varenda gång jag måste ta mig ur huset; "varför bor man i det här landet?!".

George Clooney som totalt samvetslös skilsmässoadvokat i Intolerable Cruelty.


News Flash » Brittany Murphy RIP

Still of George Clooney, Edward Herrmann and Paul Adelstein in Intolerable Cruelty
Photo 9 of 60: Photo date: 9 October 2003 Photo by Melinda Sue Gordon - © 2003 Universal Pictures. All Rights Reserved.


Utlopp

Jag vet, jag har inte skrivit på år. men när folk trycker på "gilla" på sina egna facebookinlägg känner jag mig helt enkelt tvungen. En till sak jag stört mig massor på senaste tiden är alla "erbjudande" man får hem som direktreklam. Wow, 4000 kronor för ett playstation 3. Ärligt talat, brukar inte sånna alltid kosta så? Nä men sätt lite röd färg kring priset så känns det genst mycket billigare. Usch.

Aaah, det var skönt att skriva av sig.

RSS 2.0