Massor med projekt

Alla kurser börjar bli så väldigt abstrakta. Vetenskapsteori i ekonomin och rättshistoria i juridiken, inget handfast alls. Känns som att jag bara bränner CSN:ns pengar. Jaja, i min tristess har jag i alla fall tagit tag i mitt elin-vägg-projekt. Är kanske nyttigt med tråkiga saker, då gör man allt annat som man inte gör när man är ledig. Elin-vägg-projektet var det ja, kommer lite bilder så ni förstår vad jag menar.


Elin hjälper mig att måla ramar vi köpte göbilligt på IKEA.


Slutresultatet. Ska tilläggas att Elin även varit den som fixat med själva utskrifterna. Börjar fundera vad jag gjorde egentligen, inte mycket antar jag.


...såg att jag glömt att lägga upp ett tidigare projet, när jag började titta igenom mina bilder. Fick ju golv av Elin som present när vi firade ett år. Eller ja, hon deligarade till Oskar att läggad det, vilket han i och för sig gjorde högst fackmässigt. Är väl lika bra att slänga med de bilderna med.


Före


Under tiden




Och tada, typ färdigt. Hopp, då har man matta - nu är jag också en Freiman. Notera för övrigt den vackra t-shirten Oskar fick låna. Vet du inte vad den står för är du en dålig kristen/inte kristen alls, då är det okej.




Datorn fungerar!

Tjena vad länge sen det var man skrev nått. Kände att det var dags nu, när jag ändå suttit uppe och försökt pula ihop alla mina scheman på den nyrestaurerade datorn.

Lite kul, det här med press- och tryckfrihet. Läser att man blivit jätteupprörd för att sveriges ambasadör i Israel kritiserat aftonbladets artikel; går emot pressfriheten. Jag som trodde att pressfrihet innebar frihet att trycka vad man vill utan censur eller represalier, inte frihet från kritik när man tryckt smörja. Men där ser man.

Hujedamig

Min facebook är skum, känns som att den har hakat sig. Om jag ska kolla på den där fliken nere till vänster, den man får se nyupplagda foton på, så är det ju nästan alltid samma album. Alltid samma människor som är grymt aktiva på facebook, och uppdaterar sina foton i ändlöshet.

Tror bloggande är som joggning, man får ta det lite lugnt första gångerna och efter längre upphåll. Plus att jag har utvecklat nån form av tennisarmbåge... jag gillar inte att jobba.


Jattebarj

Då var man hemma igen. U2 ägde. Spelar ingen roll vad kulturskribenterna på aftonbladet skriver; det här var den sjukaste konserten jag varit på i hela mitt liv. I jämförelse känns andra stora bands spelningar som källarband i skolaulan. Lite sent blev det dock, så det var sjult segt att gå upp idag. Satt säkert en kvart på sängkanten och bara stirra in i väggen, innan jag samlat krafter nog för att stiga upp helt. Ville dö där ett tag, för en kort stund. Och nu är det snart dags att lägga sig igen. Men jag tröstar mig med att det är sista veckan. Sen börjar köpfesten. För jag är verkligen värd lite musikprylar och hemelektronik efter en sån här sommar. Tänkte köpa en typ 22-tums-tv på en gigantisk lång arm, så man kunde ha den typ i sängen, skulle vara sweet. Jag är inte helt på det klara med alla praktiska detaljer där dock.

RSS 2.0