Elin är bäst

Börjar känna mig associal som aldrig är med och gör nått längre, bara hänger på biblioteket. Trodde att jag skulle kunna plugga dubbelt och ändå få tid över, eftersom det kändes så slappt med bara juridiken. Men börjar märka att plugga är lite som att jogga: Man har ett bra tempo och det känns som att man skulle kunna öka och ändå springa hur långt som helst, men 5 minuter in märker man att man börjar bli bra flåsig. Jaja, det är väl bara att härda ut. Sen gör ju Elin det hela lite lättare med. Satt där och plugga som bäst när någon plötsligt håller för mina ögon och pussar mig på kinden. Jag blev verkligen helt överraskad! Jaa, det gick verkligen hem. Ibland är hon bara bäst.

Föresten, glöm det jag sa förut om Volvo XC90, jag vill ha en sån här istället, även om Elin vill att jag ska tänka på miljön.

 


ZZZzzzZZZzzz

Hej Elin! Somnade visst innan jag hann blogga nått. Men som tur är vaknade jag till nu vid halv fyra och skriver några rader ändå sålänge. Så bra pojkvän är jag. Nä, nu ska jag sova igen. Skriver nått fint imorn. Puss

ZZZzzzZZZzzz

Hej Elin! Somnade visst innan jag hann blogga nått. Men som tur är vaknade jag till nu vid halv fyra och skriver några rader ändå sålänge. Så bra pojkvän är jag. Nä, nu ska jag sova igen. Skriver nått fint imorn. Puss

Rockstjärna

Elin är ju min input i modevärlden. Kängor. Jag behöver kängor. Man ska ha kängor den här hösten. Problemet är att antingen kostar de 2000 eller också är de asfula, så fula att man nästan tar det personligt. Typ Scorett; man vill ju bara ta deras groteska vandra-i-bergen-kängor och slå designern som ha gjort dem i tinningen med dem. Usch.

Fick ett par aschyssta solglasögon av Elin idag med, som hon fått på nån modemässa typ. Jag ser lite ut som en ung/vit Lenny Kravitz i dem, om jag får säga det själv. Fattas bara en näsring och en Les Paul och jag är där.

Jaa, Elin är bra bra hon.

Reflektioner

Lite kul, såg nått inslag på tv med nån vänstermänniska som hyllade Obama; Obama var hans stora idol och förebild. Demokraterna - officiellt har de samarbete med Folkpartiet i Sverige. Konstigt att de inte gillar Jan Björklund däremot. Antar att de gamla deviset "ingen är profet i sin hemstad" håller än.

Sen är en annan kul sak jag läste idag att Vattenfalls styrelse hade beslutat att sälja av stora delar av sitt svenska elnät för att ha råd med att investera i brittisk kärnkraft. Inte för att jag har något emot kärnkraft, tvärt om. Jag tycker bara det blir lite lustigt när ett företag som profilierar sig med vatten- och vindkraft, i den milda grad att man integrerar det i sitt företagsnamn, halvt i smyg försöker köpa in kärnkraft. Maud Olofsson som den centerpartist hon är var arg förståss. Själv kunde jag inte annat än att le vid min morgontidning åt kapitalismens, än en gång, uppvisade vackra ansikte.

Tenta imorn

Då var det dags att åka till biblioteket igen för mer marknadsföring. Jo klockan är 16, så mina vanor är sådär, men jag har faktiskt suttit hemma och pluggat några timmar, plus att biblioteket stänger först 21, det så blir en stund ändå.

http://4.bp.blogspot.com/_akgCqCWNQNE/SeZBdLk7awI/AAAAAAAAAH4/x1IugDGN1Rs/s400/electrolux.bmp


Exempel på mindre lyckad marknadsföring



Kaffe

Kanske var lite dumt att dra i sig den där sista koppen kaffe. Klockan är 02:11 i skrivandets stund men jag är klarvaken. Har suttit i biblioteket hela dagen och det blev lite tröttsamt till sist. Men som sagt, tror jag tog i lite i överkant.

Hopp. Ska man hitta på nu tro.

Småtrött

Med den här klockrena felstavningen tror jag att jag avrundar dagen.

epic fail pictures


epic fail pictures

Picture by: dunno source Submitted by: TheSpeakGeek via Fail Uploader

epic fail pictures

Picture by: dunno source Submitted by: jmckeogh via Fail Uploader

Arizona State Fair

» 78 Failures in Communication

Share This Lol With Friends

Email: Send Import Addresses

Add this to your blog:
(Copy & paste code)

Garbage Burning Fail

2940 votes
Nov. 4, 2009

Submitted through the FAIL Uploader

This video also viewable at: MySpaceTV | DailyMotion

» 636 Failures in Communication

Share This Lol With Friends

Email: Send Import Addresses

Fashion Fail

5748 votes
Nov. 4, 2009


epic fail pictures

Picture by: angelewa Submitted by: angelewa via Fail Uploader

» 424 Failures in Communication

Share This Lol With Friends

Email: Send Import Addresses

Add this to your blog:
(Copy & paste code)

But wait! There's more fail!

Skip to Page:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 and to infinity and beyond...

Search

Daily Shipments of Fail via Email


Email Subscribe
Enter your email address:

Twitter Follow us
on Twitter »
Facebook Become a
Facebook fan »
RSS RSS Feed »
  • Tags

  • Pictures by Month

  • Recent Comments

    NibbleKat on Voting fail
    5 eagles: high 5, 1 … on And while we’re at it, y…
    5 eagles: high 5, 1 … on And while we’re at it, y…
    5 eagles: high 5, 1 … on If they don’t spot him, …
    ISLoading on If they don’t spot him, …
    ISLoading on If they don’t spot him, …
    Brave Sir Robin on And while we’re at it, y…
    5 eagles: high 5, 1 … on If they don’t spot him, …
    LSUA on If they don’t spot him, …
    5 eagles: high 5, 1 … on Windy Fail
  • RSS Cheezburger Network Blog

  • Even More Lulz


Rusk

Hopp, då var tentan i rättshistoria ett minne blott. Det är faktiskt sant som min studiekamrat Mattias uttryckte det: -Att skriva tenta i rättshistoria tar bort livslusten. Men det känns skönt nu när det är över, lite som att bada isvak. På tal om isvak så var det härligt väder idag, snöblandat regnt snett från sidan. Fascineras verkligen över att folk väljer att gå ut och springa då. Är alltid mer folk ute och springer i dåligt väder av nån anledning. Antar att de dunkar Eye of the Tiger i Ipoden och känner att de trotsar inte bara vädret utan hela samhället, som säger åt dem att man ska vara inne när det är pissväder. En sorts mild rebellistkhet kanske, vad vet jag - lustigt är det hur som helst. Själv skulle det aldrig funka för mig, dels för att jag är en livsnjutare och inte ser någon som helst anledning att jogga i regn, dels för att mina lår har en sjukt dålig blodtillförsel. Fryser jag någonstans är det på insidan lår. Hade ni varit här hade ni kunnat känna efter själva (eller kanske inte, vet inte om det vore lagligt ens, eller det borde ju jag veta) de är som is, och då har jag varit inne i värmen med täcke och mysbyxor i 45 minuter! Förstå då hur mina lår skulle se ut efter en joggingtur i spendex (joggare gillar spendex av någon anledning) med regnslasket piskande mot låren för varje steg jag tog. Skulle bara vara att amputera sen.

JOGGING IN THE RAIN by ciscoblog.

Varför?

Cricket

Tycker tv missbrukar ordet fotboll. Man sitter och slözappar mellan kanalarna och hör plötsligt något i stil med "Sverige spelade idag oavgjort med USA i fotboll", och man tänker: - Vad tusan, var det landslagsfotboll idag? Måste vara nån vänskapsmatch eller nått... Tills man inser att det har självklart inte alls har spelats någon landslagsfotboll idag, vad de menade var damlandslagsfotboll. Damfotboll, denna avart av den vackra och anrika sporten fotboll. Nog för jämställdhet, miljö och annat hippietjaffs; kan vi inte för pragmatikens skull kalla saker för vad de är? Killar kallar vi han (vilket inte alls är självklart i moderna medier, det pendlar mer med dagsform) och damfotboll kallar vi just damfotboll. Diskriminering, nää. Jag tycker det är mer diskriminering att de sänder damfotboll på tv, men inte grabbarna som latjar nere på gården; för i all ärlighet tror jag på riktigt att de skulle kunna ge svenska damfotbollslandslaget en rejäl match. Att på det sättet välja bort minst lika bra om inte bättre fotboll, bara för att de är smågrabbar tycker jag är diskriminering - åldersdiskriminering, om inte hets mot folkgrupp till och med. Ja, eller om homosexuella är en folkgrupp så borde ju unga pojkar också kunna utgöra en folkgrupp - i ärlighetens namn är de ju otroligt många fler.

I övrigt var det lite kul att AIK tog hem guldet. Har ju ändå bott i Solna ett tag, så mitt tycke för AIK har så att säga vuxit in succesivt.

http://www.svenskdamfotboll.se/oneadmin/_files/image/sverige.jpg

Ååååå, sopor!

Len som en babyrumpa igen

Hopp, då var man hemma igen. Har hjälpt David att flytta, dansat i trikåer och rakat av mustaschen (inte samtidigt). Eller hjälpt och hjälpt. Är ju fortfarande lite förkyld, även om det värsta har lagt sig. Blev mer att jag höll upp dörrarna och stod för den allmänna goda stämningen. Men det var trevligt att vara med, s.k. male bonding.

Vad gäller trikåerna så var de del i ett inslag i kyrkans talangtävling "Stand up". Missade du det får du skylla dig själv - det var första och sista gången världen fick skåda mina välsvarvade lår (dans kan komma igen, men räkna inte med det den närmsta tiden). En annan viktig del i numret var även mustaschen, som jag gått och samlat på i några veckor. Man känner sig nästan lite naken nu när den inte finns där längre; som att min själ är blottlagd. Man kan inte göra Günter-posen längre heller, nu ser det bara ut som någon form av tragisk flirt. Å andra sidan ser jag ut som folk igen, så jag antar att avsaknaden av Günter-poser är priset man får betala, vilket jag i slutändan trots allt är villig att göra.

Nä, nu är det bara att lägga sig och sova, för imorn är helgen slut för min del; bara att pallra sig till bibblan igen.

http://www.musicbox.lv/music_box/upload/song_image/9f8b08e44bf946ae5326d188fa6ca54c.jpg

 


RSS 2.0